Golden Rose Eau De Parfum 100 ml

Soyez le premier à évaluer ce produit

Golden Rose Eau De Parfum 100 ml

Plus d'information

Disponibilité: En stock

Livré dans: 1 jour ouvrable

24,95 € T.T.C.
Blue Azure
Red Dose
Violet Mist
Sun Light
CONSEIL: Cliquez sur la couleur pour une meilleure illustration

* Champs obligatoires

24,95 € T.T.C.
Inkoopprijzen voor professionals
Golden Rose

Livraison demain*
Lire nos conditions.

Livraison gratuite
sur commandes plus de € 40

Prix de gros
Lire les termes

Description

Détails

BLAUWE AZURA EAU DE PARFUM 100 ml De mooie fruitige composities van passievrucht en een lichte zoetheid maken deze geur echt aantrekkelijk. Passievruchtnoot vermengd met een cocktail van zachte cassis, glanzende grapefruit en poederachtige musk, is de dominante eigenschap van deze geur. Gecombineerd met bloemengeuren peer, roze peper en amberhout.

RODE DOSE EAU DE PARFUM 100 ml De fruitige diffusie van sprankelende zwarte bessen en verfrissende mandarijn geeft een diepe en intense indruk door het combineren met zoete davana-olie. Terwijl de elegante combinatie van jasmijn, roos en perzik een zijdeachtige touche toevoegen aan de geur. Een houtachtige mix van patchouli en vetiver met zachte muskusondertonen de basistonen glad.

VIOLET MIST EAU DE PARFUM 100 ml Sprankelende bergamot, mandarijn, gember en fruit maken de betoverende eerste indruk van de geur. Delicate jasmijn, zuivere witte bloemen en rose nuances met perzik en anijs maken de basis van de parfum. Deze basis laat een langdurig en verleidelijk spoor achter, terwijl warme houtachtige tonen,amber, zoete vanille en zachte muskus vermengd worden.

SUN LIGHT EAU DE PARFUM 100 ml Een rijke geur gecombineerd met de indrukwekkende frisheid van de oranje bloemen van de Middellandse Zee tot het de elegantie van , tuberoos, mandarijn en bergamot gemengd met kostbare musk, geopenbaard door de zachtheid van sandelhout.

Commentaires

Écrivez votre propre avis

Vous donnez votre avis sur : Golden Rose Eau De Parfum 100 ml

Comment noter-vous ce produit ? *

Évaluation